Deltidsjobber hjemmefra

Av og til trenger man litt ekstra penger. Da er det greit å ta på seg en deltidsjobb, enten for en kortere eller en lengre periode. Men hvis du har en travel hverdag, bør ikke deltidsjobben være altfor tidkrevende. Heldigvis er det mulig å kombinere det nyttige med det morsomme.

Bli hundelufter

Hvis du pleier å gå tur hver dag, kan du like gjerne ta med deg en hund eller to på turen. Spør naboer, venner eller ukjente om du får lufte hunden deres mot en liten pengesum. Ikke krev altfor mye for jobben, for da sier de kanskje nei. Men kanskje du blir overrasket over hvor mange som vil betale for dette, for det er slett ikke alle som har tid til å lufte hunden tre ganger om dagen, slik reglene sier. Hvis du jobber hjemmefra, kan du også være kjæledyrvakt når hundene er på jobben.

Markedsfør andre

Hvis du skriver blogg eller har en nettside, er det både enkelt og potensielt lønnsomt å legge inn lenker og bannere på siden din. Meld deg som affiliate for et casino online, en nettbutikk eller en annen nettbedrift. Det koster deg ingenting, men dersom du har mange lesere på nettsiden eller bloggen din, kan du få en fin ekstrainntekt på denne måten.

Ta på deg feriepass

Liker du dyr, kan du også ta på deg feriepass av dyr, eller feriepass av hager. Du kan tømme postkasser, luke ugress, slå plenen, samt mate og lufte dyr. Mange føler seg tryggere dersom de vet at noen holder et øye med huset eller leiligheten mens de selv er bortreist.

Bli spilltester

Hvis du foretrekker å sitte foran skjermen, kan du prøve å få deg jobb som spilltester. Da får du penger for å spille og si din mening om spillene. Slike jobber kan være litt vanskelige å få, men ikke gi opp. Kanskje får du oppfylt ditt ønske om du bare står på litt ekstra – spilltestere bør vel ha litt ekstra entusiasme, syns du ikke?