Kjøp ekstra ladekabler til mobiltelefonen din

Det finnes få ting som er så irriterende som å ikke finne ladekabelen til mobiltelefonen din når du trenger å lade den. Ladekabelen blir også utsatt for mye slitasje grunnet gjentatt og ofte bruk. Dette kan medføre at ladekabelen etterhvert kan bli dårlig og da kan det være lurt å ha flere i bakhånd.

På denne siden er det samlet gode råd til deg om hvorfor du bør ha ekstra ladekabler til mobilen din.

Det er fire ledninger inne i USB-ladekablene, inkludert dataledninger og ladeledninger. Hvor mye strøm kabelen din bærer avgjøres av størrelsen på en av disse ladekablene; en standard kabel er 28/28 mål, mens gode kabler for hurtiglading har 28/24 mål. Er du en som ofte glemmer å lade mobiltelefonen din, kan det være lurt at du har en hurtiglader på lur. På denne måten kan du raskt lade mobilen din opp til 80% innen svært kort tid.

Avhengig av hvor du lader mobilen din, bør du sørge for at du har tilstrekkelig med ladekabler der hvor du oppholder deg. Du bør blant annet ha en tilgjengelig på arbeidsplassen din. Videre kan det være lurt å ha en ekstra hjemme. Dette avhenger av hvor mange du bor sammen med, men en kabel per enhet bør være en god start.